Verzenden en retourneren

Wat is de levertijd?

Voor 12:00 besteld, doen we er alles aan om het dezelfde dag nog te verzenden. Hier geldt een uitzondering op het weekend en tijdens speciale acties (zoals uitverkoop) en feestdagen. Wanneer je op vrijdag na 12:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. Let wel: door maatregelen welke zijn getroffen door het RIVM en de rijksoverheid, kan de bezorgtijd misschien oplopen. 

 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:

Pakketpost: €6,50
Gratis verzending vanaf € 50,00

 

Retourneren

Bestelde items uit de Sale mogen retour gestuurd worden maar ontvang je een tegoedbon ipv geld terug!

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen. Meld je retour eerst aan via bianca@myaccessories.nl en vermeld hierbij het ordernummer. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 
  • Indien de uiteindelijke bestelling onder de € 50,- komt zullen de verzendkosten van het terug te storten bedrag ingehouden worden.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact met ons op. Wij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar bianca@myaccessories.nl

 

Retouradres:

MY Accessories

Hoofdstraat 19

2861 AK Bergambacht

 

Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.

 

Voorraad

Wij doen er alles aan de voorraad up-to-date te houden op de site. Helaas kan het een keer gebeuren dat de voorraad nog niet is aangepast aan de hand van de verkoop in de winkel. U word hier zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld en overleggen we samen de mogelijkheden.